PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


sâmbătă, 9 iulie 2011

ZANE BUUUNEEEEEEEEEEEEEEE....!!!

orkut scraps

TOP 10 TAINE PE CARE NU LE STIATI DESPRE ZANE 


Dincolo de faptul ca mi-a placut muzica Enyei, uitandu-ma cu atentie la videoclip, am observat ca exista anumite secrete specifice doar zanelor. Iata care: 

1. Zanele fac parte din specii variate, caci unele sunt minuscule iar altele ditamai galigancele. Probabil de la alimentatie.

2. Zanele sunt mutante. Ca sa nu mai vorbesc de cea cu palme de broasca, ramane totusi sa remarc ca ele au diferite feluri de aripi, ba de fluturi, ba de libelule, ba de vultur, ba de voal... Aici chiar este o problema cu ele, mai ales la cele cu pene, caci la vanturi puternice lor le merg fulgii... Cat despre cele cu aripi de voal nici nu se pune pronlema de zburat, decat poate in timpul unui ciclon sau al unui taifun...

3. Zanele sunt sau mai degraba par sa fie rezultatul unei inmultiri miraculoase tripartite. Dupa aspect ele se trag din magari sau iepuri, dupa caz, din oameni si din insecte zburatoare sau pasari . Daca totusi se trag doar din oameni si pasari sau insecte, atunci, in copilarie, unele dintre ele au fost trase zdravan de urechi, in timp ce altele au fost cuminti si nu au dobandit urechi de magar, ci si le-au pastrat normale. Sunt convins ca cele cu urechile mari si alungite smechereste in sus sunt mai ascultatoare si in consecinta aud mult mai bine. 

4. Zanele sunt fie sarantoace, sarace lipite pamantului, sau complet nerusinate - in special cele vag imbracate sau complet in pielea goala - fie extrem de moderne si elegante, imbracate cu rochii de seara somptuoase, cu drapaje impecabile... 

5. Zanele sunt cam sarace cu duhul.  Majoritatea umbla desculte, desi exista printre ele si vreo doua incaltate, dintre care una chiar cu coscogea tocurile de 15. Presupun ca cele incaltate sunt foarte invatate, caci, dupa Zaharia Stancu, oamenii, (ca si zanele)  se impart in doua categorii: culti si desculti. Si mai presupun eu ca cea cu 15, nu se-mpiedica in tocurile ei uriase atunci cand alearga sau danseaza printre radacini si pietre dar nici nu se tine de alte blestematii cu pricuricii padurii.

6. Zanele sunt semicochete. Cochetaria specific feminina este firava... Desi toate, dar absolut toate sunt perfect rimelate, machiate, epilate si rujate, doar vreo doua-trei dintre ele se mai respecta cat de cat si mai poarta mici bijuterii discrete...

7. Zanele nu se coafeaza dar nici nu se prea omoara cu pieptanatul. C-apoi na, tot sarmul lor consta in bogatia de par lung, drept, foarte rar ondulat,  in permanenta rascolit de vant si care constituie o atractie deosebita pentru flori, pene, licurici, fulgi si stelute luminoase clipind des, ca la Las Vegas. Cum s-or aduna si s-or infige toate fix in parul lor, nu stiu sa-mi explic.

8. Zanele sunt mari circarese. Ele sunt contorsioniste si le place sa isi tina corpurile de 90-60-90 precum si picioarele de 200, in pozitii elegante nefiresti, de unde trag concluzia ca ele nu danseaza batute :), geamparale, sirtaki, sau sarbe, ci, in intimitate sau de cate ori se-ntalnesc, doar baleteaza pe varfuri. Daca lucrurile insa nu stau asa, inseamna ca sufera de paraplegie congenitala.

9. Zanele sunt extrem de lenese. Niciuna nu munceste. Toate zac in pozitii neglijente, atent studiate si ba se fac ca se roaga, ba se fac ca tocmai vor sa faca ceva important dar total nedefinit, ba se uita-n gol, visand la inorogi verzi pe pereti, cu exceptia uneia care mediteaza si a alteia care canta la harpa.

10. Zanele sunt foarte serioase dar din pacate extrem de nefericite. Niciuna nu rade si nici macar nu se strofoaca sa zambeasca. Probabil ca sunt cam depresate de la statul degeaba si chinuite de crampele datorate statului indelungat in pozitii  atragatoare...